Renovatie & stucwerk

Bij veel renovatie werkzaamheden is metselwerk onmisbaar. Bij een uitbouw, een muur in de tuin, een stenen schuur of garage. Maar ook het bouwen van een stenen schouw. We zijn snel en vakkundig als het gaat om metselwerk. Van fundering tot en met het voegwerk is uw metselwerk bij ons in goede handen.

Bouwbedrijf H. Brand zorgt ervoor dat de renovatie volgens de afspraak wordt uitgevoerd, terwijl u er zo min mogelijk overlast van heeft. Dankzij contacten met verschillende leveranciers kunnen we de steen leveren die het beste past bij de bestaande bouw. U moet wel rekening houden met gebruikelijke verkleuring die door de jaren heen optreedt door de invloed van zonlicht.

Stucwerk


Goed afgewerkte wanden en plafonds dragen bij aan de waarde van een woning. Of het nu gaat om klassieke ruimtes met ornamenten en sierlijsten, of strak en stijlvol modern stukwerk. Bouwbedrijf H. Brand kan verschillende varianten stukwerk aanbrengen, afhankelijk van uw smaak: granol, spachtelputz of schuurwerk. Dat hebben we gedaan in winkels en restaurants, en in woonhuizen waar we woon- en slaapkamers, trappenhuizen of plafonds hebben voorzien van stukwerk. Of we kunnen de wanden sausklaar maken als u ze zelf wilt schilderen of behangen. De mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd. Wij adviseren u graag welke vorm het beste bij u past.

Als u ons bedrijf inschakelt, informeren we u hier graag over.


Offerte aanvragen .