Verbouwing & onderhoud

Een verbouwing aan woningen, winkel of bedrijfspand kan net die noodzakelijk ruimte opleveren die nodig is om comfortabel te wonen of werken. De uitbouw wordt nauwkeurig met u doorgenomen, en eerst uitgetekend door een architect of bouwtekenaar.

Bouwbedrijf Frankema zorgt ervoor dat de verbouwing volgens de afspraak wordt uitgevoerd, terwijl u er zo min mogelijk overlast van heeft. Dankzij contacten met verschillende leveranciers kunnen we de steen leveren die het beste past bij de bestaande bouw. U moet wel rekening houden met gebruikelijke verkleuring die door de jaren heen optreedt door de invloed van zonlicht.

Onderhoud


Onderhoud van een woning, winkel of bedrijfspand is vaak een tijdrovende klus. In veel gevallen wordt te lang gewacht met reparaties of schilderwerk, zodat de kans op schade toeneemt en een ingrijpende vervanging noodzakelijk wordt.

Uiteraard kan Bouwbedrijf H. Brand dergelijke reparaties uitvoeren, zoals het vervangen van kozijnen, deuren of boeiborden. Maar liever voorkomen we zulke ingrepen. Daarom kunt u voor uw pand een onderhoudscontract afsluiten. Door regelmatig onderhoud, zorgen we dat uw pand in topvorm is en bespaart u op de lange termijn veel geld.

Als u ons bedrijf inschakelt, informeren we u hier graag over.


Offerte aanvragen .